کارشناس حوزه اقتصاد بین الملل به تشریح مزایای نمایشگاه های بین المللی پرداخت.
بهنام ملکی کارشناس حوزه اقتصاد بین الملل در گفت و گو با خبرنگار ایران اکسپو درباره شیب صعودی رتبه کشور و در عین حال شرایط نا به سامان اقتصاد، اظهار کرد: با توجه به رهنمود های رهبر معظم انقلاب مبنی بر شعار اقتصاد مقاومتی در سال های اخیر، رتبه تجاری کشور رشد قابل توجهی داشته است.
وی با بیان اینکه خلاء های مدیریتی شناسایی و رفع شود، ادامه داد: مشهود نبودن ثبات اقتصادی با توجه به تراز تجاری مساعد در برخی از کسب و کار ها ناشی از ضعف مدیریت ها است. ازاینرو ضمن ترویج و تقویت پایه های اقتصادی باید در مدیریت امور و دیر خلاء هایمان از کشور های توسعه یافته الگو برداری کرد.
این کارشناس حوزه اقتصاد بین الملل تشریح کرد: دولت می تواند با پرداخت یارانه به تولیدی های مزیت دار کسب و کار ها را تقویت کند. در کنار آن،ارتقاء سطح کمی و کیفی محصولات تولید داخلی، نمایشگاه ها می تواند مکملی برای گسترش نشان تجاری باشد.
ملکی افزود: نهاد های همانند وزارت صمت ( صنعت و معدن- تجارت ) و توسعه تجارت هر ساله امتیاز ویژه برای صادرکنندگان و تولیدکنندگان برای حضور در نمایشگاه ها در نظر می گیرند که از جمله این امتیاز ها می توان به مشوق های صادراتی برای واحد های تولیدی مزیت دار و یا صادرکنندگان نمونه نام برد.
وی تصریح کرد: در نمایشگاه های بین المللی، تجار گردهم می آیند که هر یک از آنها حلقه یی از تولید و تکنولوژی روز دنیا را تشکیل می دهند. کشور های توسعه یافته جایگاه رفیعی برای نمایشگاه ها قائل هستند چراکه این صنعت در کنار معرفی حلقه های تولید با یکدیگر به ارتقاء سطح علمی، الگوبرداری های حرفه ایی و تکنولوژی می انجامد.
این کارشناس حوزه اقتصاد بین الملل بیان کرد: کشور باید به تقویت نمایشگاه های بین المللی بپردازد چراکه این صنعت می تواند فشار های اقتصادی داخلی را بکاهد و همچنین موجب دورزدن تحریم ها و معاملاتی برد- برد بین تجار می شود.
ملکی گفت: اگر نمایشگاه های بین المللی ایده آل و متناسب با نیاز روز مشارکت کنندگان برگزار شود، می تواند به تعدیل هزینه ها کمک کند. برگزاری نشست های B2B نمایندگان هر کشور در یک مکان مشخص و همچنین مبادله توانمندی های طرفین این امر را ممکن می کند.
انتهای پیام/