info@irantsn.com English | فارسی

پاک فطرت: مجلس در بودجه سال آینده به دنبال حمایت از تولیدکنندگان است

یکشنبه 14 اسفند 1401 / 1079

پاک فطرت: مجلس در بودجه سال آینده به دنبال حمایت از تولیدکنندگان است

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در بودجه سال آینده در مسیر حمایت از تولید کننده و کسب وکارها گام برداشته است.

علیرضا پاک فطرت در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به مصوبات دیده شده در لایحه رودجه سال آتی در خصوص معافیت مالیاتی، بیان کرد: مالیات در بودجه سال آینده حدود ۶۸ درصد افزایش پیدا کرده است. برخی ها می گویند این رقم قابل تحقق نیست اما مجلس و دولت معتقد هستند که این رقم قابل تحقق است چراکه منابع جدید مالیاتی پیش بینی شده است. مثلا مالیات بر سفته بازی و دلالی یا مالیات بر ویلاهای لوکس در لایحه پیش بینی شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: اما مجلس مالیات تولید را به منظور حمایت از تولید کنندگان و کسب وکار ها کاهش داده است. هدف این است که به تولید کننده فشار وارد نشود. از نظر ما اصلا نباید از تولید مالیات گرفته شود بلکه باید به این حوزه سوبسید نیز داده شود. چین اگر به این رشد اقتصادی رسید دلیلش این بود که به تولید کننده خود سوبسید داد و تضمین می داد به تولید کننده و صادر کننده که اگر محصولی تولید شد و بر روی زمین ماند، ضررش را جبران کند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما تولید کننده مورد توجه نیست. با آئین نامه های مختلف دست و پای تولید کننده و کسب وکارها بسته شده است. ما در بودجه به دنبال این هستیم که به تولید کننده احترام بگذاریم و از کسب وکارها حمایت کنیم. تولید هست که برای کشور بهره وری ایجاد کرده و قدرت پول ملی را حفظ می کند. کسی که امروز ماشین خرید و چند ماه بعد قصد فروش داشت باید مالیات بپردازد. افرادی که خانه های متعدد خرید و فروش کرده باید مالیات بپردازند. با این شرایط فکر و سرمایه جامعه به سمت تولید می رود.

وی در ادامه تاکید کرد: امیدواریم با روشی که دولت و مجلس پیش گرفته است در ظرف چند سال آینده بتوانیم تولید خود را بالا برده و صادرات در حوزه های مختلف گسترش پیدا کند. زمانی که تولید افزایش یابد اشتغال ایجاد شده و کسب وکارهای داخلی نیز رونق پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه گفته می شود نرخ ارز در لایحه بودجه ۱۴۰۲ شناور تعیین خواهد شد، بیان کرد: در خصوص نرخ ارز هنوز تصمیم نهایی در مجلس گرفته نشده است.  تبصره ۱۴ که به این حوزه باز می گردد به دلیل تلاطم های بازار ارز فعلا کنار گذاشته شده و قرار است بخش هزینه ای و درآمدی آن با یکدیگر بررسی شود. در خصوص شناور یا ثابت بودن نرخ ارز مجلس تصمیم خواهد گرفت. باتوجه به اوضاع موجود و تحریم های وحشتناک پیش بینی می شود در حوزه قیمت ارز نرخ ثابت لحاظ نشود. باید اجازه داد مجلس و دولت چه تصمیمی در این حوزه تصمیم گیری کنند.

وی افزود: بنده فکر می کنم قیمت ارز باید شناور باشد. نه اینکه دست در جیب مردم کرد بلکه هدف پایدار ماندن شرایط اقتصادی است. اگر نرخ ارز ثابت در نظر گرفته شود ممکن است دولت شش ماه دیگر مجبور شود تا بودجه ای دیگر به مجلس بیاورد.

منبع: ایسنا

  • #-


استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد می‌باشد.

Copyright © IranTSN