info@irantsn.com English | فارسی

مجلس در برنامه بودجه سال 97، مبلغ 1300 میلیارد تومان را برای تسهیلات صادراتی تصویب نمود

شنبه 21 مهر 1397 / 1076

مجلس در برنامه بودجه سال 97، مبلغ 1300 میلیارد تومان را برای تسهیلات صادراتی تصویب نمود

معاون صادراتی وزیر و ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران در گردهمایی مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت از تصویب ۱۳۰۰ میلیارد تومان برای تسهیلات صادراتی توسط مجلس در بودجه ۹۷ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ایران اکسپو به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، مجتبی خسروتاج، در گردهمایی مدیران سازمان های صنعت، معدن و تجارت گفت: ۱۳۰۰ میلیارد تومان بودجه برای تسهیلات صادراتی در مجلس تحت عنوان بودجه ۹۷ مصوب شده است، که در آن موضوع نمایشگاه‌ها، تبلیغات، آموزش و اطلاع رسانی و حمل و نقل پوشش داده شده است.

وی افزود: بودجه بانک ها تحت عنوان تسهیلات صادراتی در سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان بود که توانستیم ۲۵۰۰ میلیارد تومان آن را به عنوان کمک سود تسهیلات به صادرکنندگان بدهیم.

معاون صادراتی وزیر و ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران اظهار داشت: برای سال آینده هدفگذاری 53 میلیارد دلاری برای صادرات غیر نفتی (بدون احتساب میعانات گازی) صورت گرفته است و تا پایان امسال نیز امیدواریم رقم صادرات غیر نفتی به 39 میلیارد دلار برسد

وی افزود:بدون هدف گذاری دسترسی به توسعه امکان پذیر نیست، سال‌های گذشته روی صنعت پتروشیمی برنامه ریزی شد و امروز شاهد صادرات ۲۰ میلیون تنی این محصولات هستیم.

خسروتاج در ادامه با اشاره به  استفاده از ظرفیت های خالی واحد های تولیدی برای توسعۀ صادرات و حل مشکلات این واحدها اظهار داشت:در ظرفیت سازی برای صادرات در واحدهایی که مازاد محصول دارند، برنامه ریزی برای اعزام هیات های تجاری و بازاریابی در کشورهای هدف با رایزنان بازرگانی موثر است.

وی گفت: ظرفیت سازی جدید برای صادرات در حوزه هایی که دارای پتانسیل صادراتی هستند،  باید در دستور کار قرار بگیرد، حوزه هایی مانند گردشگری،  IT و صنایع خلاق  پتانسیل لازم را دارند.

مجتبی خسروتاج با تبیین اهمیت ظرفیت سازی در جهت توسعۀ صادرات غیر نفتی اذعان داشت: ظرفیت سازی بنگاه ها باید مورد توجه قرار بگیرد، و در همین راستا نیز برنامه هایی برای حمایت از SME ها داریم.

وی به هدفگذاری برای راه اندازی مراکز تجاری در کشورهای دیگر و راه‌اندازی اولین مرکز تجاری ایران در عراق اشاره کرد و گفت: تمرکز واحد یا مدیریت واحد و اهمیت برندینگ در توسعۀ صادرات باید مورد توجه قرار گیرد.

خسروتاج خواستار ارتباط بیشتر سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان ها با میزهای کالایی و کشوری و رایزنان بازرگانی شد و اظهار داشت: توانمند سازی شرکتهای موفق صادراتی را در دستور کار خود داریم و در همین راستا، رؤسای سازمانهای استانی واحدهای تولیدی استانی نیازمند حمایت را شناسایی و معرفی کنند.

منبع: ایران اکسپو

  • #-ایران-اکسپو
  • #-صادرات
  • #-سازمان-توسعه-تجارت
  • #-مشوق-های-صادراتی


استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد می‌باشد.

Copyright © IranTSN