قاسمی گفت: علی رغم پیشینه صادراتی در حوزه شیلات، به بازاریابی و بازارسازی بهعنوان دو بخش مهم و تاثیرگذار در توسعه صادرات محصولات شیلاتی، بی توجهی شده است
یه گزارش پایگاه خبری ایران اکسپو به نقل از اگزیم نیوز، ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحایه تعاونیهای صادرات آبزیان ایران در خصوص وضعیت صادرات آبزیان کشور گفت: علی رغم پیشینه صادراتی در حوزه شیلات، به بازاریابی و بازارسازی بعنوان دو بخش مهم و تاثیرگذار در توسعه صادرات محصولات شیلاتی، بی توجهی شده است.
وی با اشاره به اینکه قریب به نیم قرن از عمر صادرات محصولات شیلاتی کشور می گذرد، گفت: به طور کلی صادرات محصولات شیلاتی به چهاردسته میگو، ماهی قزل الا و کپور، ماهی خاویاری و ماهیان غیر ماکول تقسیم می شود که از این میان صادرات میگو در طی سالهای اخیر با توجه به برخورداری از بازارهای صادراتی، به لحاظ تکنیکی کمترین مشکلات را متحمل شده اند.
قاسمی اضافه کرد: ماهی قزل آلا و ماهی کپور بیشتر به حوزه کشورهای همسایه و ماهیان غیر ماکول به کشورهای آسیای جنوب شرقی صادر می شود.
وی یادآور شد با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور ایران و برخورداری از شرایط ایده آل تولید و نزدیکی به بازار مصرف در کشورهای اروپایی، افزایش توان تولیدی و صادراتی کشور دور از انتظار نیست و افزایش توجه و سرمایه گزاری بخش های دولتی و خصوصی در سال های اخیر نیز پیرو شناسایی این ظرفیت ها رخ داده است.
قاسمی اذعان داشت: به دلیل افزایش تولید در صنعت شیلات، پیش بینی ما رشد در صادرات است و حدود 450 میلیون دلار صادرات محصولات شیلاتی تا پایان سال 97 شاهد خواهیم بود.
در سال های گذشته، 44 کشور دنیا مقصدکالاهای صادراتی آبزیان ایران بوده اند.
انتهای پیام/