رئیس اتحادیه بنکداران و طاقهفروشان گفت: با رشد قیمت دلار و عدم واردات پارچه، شرایط مناسبی برای حرکت دوباره چرخ نساجیها فراهم شده است.
به گزارش پایگاه خبری ایران اکسپو به نقل از ایسنا، امیر قدیمینژاد در رابطه با شرایط بازار نساجی ها گفت: تورم حاکم بر اقتصاد و بازار پارچه قیمت محصولات را با افزایش ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی همراه کرده که این میزان در محصولات ایرانی در حدود ۶۰ درصد و در محصولات وارداتی در حدود ۱۰۰ درصد بوده است.
رئیس اتحادیه بنکداران و طاقهفروشان با اشاره به اینکه ۵۰ درصد از نیاز بازار از طریق محصولات وارداتی تأمین میشود، خاطرنشان کرد: به واردات پارچه ارز دولتی یا ۴۲۰۰ تومانی تعلق نگرفت و فعالان این صنف علاقهای به دریافت ارز دولتی نداشتند زیرا شرایط حاکم فرصت مناسبی را ایجاد کرد تا بار دیگر نساجی به حرکت دربیاید.
وی ادامه داد: در زمینه حرکت چرخ نساجی، این صنعت در چند ماه اخیر اتفاق خاصی را شاهد نبود اما رایزنیهایی برای رفع مشکلات تولید و تأمین مواد اولیه نساجی با وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته است.
قدیمینژاد تصریح کرد: در حال حاضر در پی افزایش مدت زمان ترخیص کالا به بیش از ۳ ماه تجار آنچنان به دنبال واردات محصول نیستند.
رئیس اتحادیه بنکداران و طاقهفروشان افزود: میزان خرید و فروش و انجام معامله در شرایط فعلی نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افت ۶۰ درصدی همراه بوده و تغییر فصل تنها توانسته اندکی بر میزان تقاضا بیافزاید.
وی مدعی شد: رکود بازار و کاهش قدرت خرید مردم در مجموع عاملی شده تا میزان تولید کارگاهها و صنوف تولیدی به یک سوم کاهش یابد.
انتهای پیام/