کارشناس اقتصادی گفت: صنعت نمایشگاهی می تواند زمینه ساز سرمایه گذاری ها و شناسایی و رفع نیاز های کسب و کار ها شود.
احمد مدرس کارشناس اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار ایران اکسپو درمورد صنعت نمایشگاهی و تاثیر های آن بر روی اقتصاد کشور اظهار کرد: کشور به علت سوء مدیریت ها لطمه های بسیاری به ویژه در اقتصاد کلان دیده است. تصمیم هایی مثل کاهش نرخ سود بانکی می توانست به خوبی و در جهت تقویت واحد های تولیدی هدایت شود اما تلاطم های بازار سکه و ارز و نبود مدیریت علمی و عملی این فرصت را تبدیل به شکست کرد.
وی ادامه داد: اکنون با تهدید غربی ها فرصت مناسبی برای عزم و اراده مسئولان و تجار به وجود آمده است، افزایش توانمندی های خود و تقویت واحد های تولیدی می تواند علاوه بر اقتصاد کشور اثر بسزایی در گسترش فرهنگ اصیل ایرانی و همچنین همسو سازی کسب و کار ها با تکنولوژی روز شود.
مدرس اضافه کرد: در اغلب کسب و کار ها مشکلات مشخص و واحدی وجود دارد که با مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک می توان از فرصت به وجود آمده در این برهه زمانی بهترین بهره را برد. صنعت نمایشگاهی می تواند زمینه ساز سرمایه گذاری ها و شناسایی و رفع نیاز های کسب و کار ها شود.
کارشناس اقتصادی افزود: در زمان های گذشته صنعت هایی همچون نساجی، کفاشی، فرش و .. دارای شهرت جهانی بود و علاوه بر رفع نیاز صد در صدی داخل کشور به خارج هم صادر می شد و از محبوبیت بسیاری برخوردار بود اما ضعف مدیریتی و وجود خلاء هایی همانند نبود نمایشگاه و محلی برای معرفی صنایع باعث ضعف و تحلیل آنها شد.
وی تصریح کرد: اکنون نمایشگاه های فصلی و مناسبتی، تخصصی، بین المللی و .. رونق پیدا کرده است. نمایشگاه های تخصصی کمک شایانی در به بروز رسانی تکنولوژی، تقویت و ارزیابی صحیح واحد های فعال با رقبا می کند و با استفاده از نمایشگاه های بین المللی محصولات ارزنده و با کیفیت مشتریان خارجی معرفی می شود.
مدرس معتقد است، نمایشگاه های بین المللی ضمن معرفی محصولات ارزنده داخلی منجر به جذب مشتری های ثابت و عقد تفاهم نامه های بلند مدت می شود.
انتهای پیام/