info@irantsn.com English | فارسی

صبح امروز، 3 قرارداد تجاری‌سازی در نمایشگاه نانو منعقد شد

دوشنبه 15 آبان 1402 / 288

صبح امروز، 3 قرارداد تجاری‌سازی در نمایشگاه نانو منعقد شد

صبح امروز دوشنبه 15آبان ماه؛ طی مراسمی با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی رئیس‌جمهوری، شقایق حق‌جوی جوانمرد؛ رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و دکتر عماد احمدوند؛ دبیر ستاد نانو 3 قرارداد نانوفناوری و صنعت در حاشیه رونمایی از محصولات نانویی در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو منعقد شد.

به گزارش خبرنگار ایران اکسپو؛ اولین قرارداد با هدف تولید ورق فومیزه پی‌وی‌سی حاوی نانوذرات برای تولید ورق‌های ضد آب نانویی که در صنعت ساختمان و دکوراسیون است، منعقد شد.
این ورق‌ها نقش مهمی در صنعت ساختمان دارند و قرارداد تجاری‌سازی میان دو شرکت‌ بخش خصوصی برای فروش ورق فومیزه پی وی سی حاوی نانوذرات امضا شد.
این پوشش‌ها که توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات پلیمری تولید می‌شوند، با کمک نانوذرات مستحکم شده‌اند و به قدری استحکام یافته‌اند که می‌توانند به جای ورق‌های MDF در تبلیغات دکوراسیون و آشپزخانه استفاده شوند.
دومین قرارداد این مراسم با موضوع «فروش محصول پوشان و اپوکسی نانویی برای ماهیچه‌های ریخته‌گری به روش کلدباکس قطعه‌سازی خودرو » منعقد شد.
سومین قرارداد نیز برای احداث 450 واحد مسکونی ایمن با استفاده از خانه‌های پیش‌ساخته نانویی میان یکی از شرکت‌های فناور فعال در حوزه نانو و اداره کل راه و شهرسازی استان البرز به امضا رسید.
دستیابی به ساخت این خانه‌های مقاوم نانویی از پارک علم و فناوری البرز آغاز شد که مقدمه‌ای بر پیش ساخته‌سازی فناورانه است.

گفتنی است ؛  چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو با حضور شرکت های داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است که این‌ نمایشگاه کار خود را از روز 13 آبان ماه آغاز کرده و تا 16 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری  توسعه علم نانو در ایران را یکی از محورهای گفت‌وگو های بین‌المللی ایران با کشورهای دوست و مورد نظر دانست و یادآور شد: توسعه همکاری در صنعت نانو و انتقال فناوری نانو، محور این گفت‌وگوها به شمار می‌رود. 

همچنین  دکتر روح‌الله دهقانی فیروز آبادی امروز در حاشیه رونمایی از محصولات نانویی و بازدید از چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو در جمع خبرنگاران گفت: ستاد نانو به عنوان یکی از ستادهای پیشرو در معاونت علمی حرکت می‌کند و توسعه ارتباطات بین‌المللی و تجاری‌سازی و اقتصادی کردن دستاوردهای علمی و تحقیقاتی مهمترین برنامه‌های این ستاد به شمار می‌رود.


وی با اشاره به رونمایی از چندین محصول مبتنی بر نانو در حاشیه نمایشگاه نانو، اظهار کرد: این محصولات با تکنولوژی بالا که با استفاده از فناوری نانو ایجاد شده‌اند، به صنعت و مشتری تحویل داده شده است.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به امضای چند قرارداد تجاری‌سازی محصولات نانویی، خاطر نشان کرد: صنعت نانو در کشور به عنوان یک صنعت جدی، در حال شکل‌گیری است؛ ضمن آنکه این حوزه به عنوان یکی از صنایع قدرتمند دهنده کشور در تعاملات بین‌المللی نقش بازی می‌کند.

معاون علمی رئیس‌جمهوری، توسعه علم نانو در ایران را یکی از محورهای گفت‌وگوهای بین‌المللی ایران با کشورهای دوست و مورد نظر دانست و یادآور شد: توسعه همکاری در صنعت نانو و انتقال فناوری نانو، محور این گفت‌وگوها به شمار می‌رود. 

وی با اشاره به حضور برخی ستادهای توسعه فناوری نانو در این نمایشگاه، گفت: ابتکار دیگر این‌ نمایشگاه حضور دستاوردهای فناورانه ستادهای فناوری‌های اپتیک، فناوری‌های زیستی و شناختی است و این شناخت از دستاوردهای سایر ستادها موجب می‌شود که از سال‌های آینده شاهد جهش فناورانه در همه حوزه‌ها باشیم.

دهقانی فیروزآبادی در جریان این بازید، اظهار کرد: خدا را شکر می‌کنیم که پس از دو دهه تلاش جدی در حوزه توسعه فناوری و دانش نانو، ستاد نانو به طور گسترده در همه عرصه‌های زندگی از جمله غذا، ساختمان و ... و حوزه‌های رو به آینده قدم برمی‌دارد. ستاد نانو با پیگیری که برای تجاری‌سازی و حمایت از این فناوری اقدام می‌کند، در واقع چرخه این عرصه را کامل کند.


وی با اشاره به ضرورت ارتقاء و تکامل زنجیره‌های دانش تا صنعت نانو با نقش‌آفرینی همه دست‌اندرکاران و فعالان این حوزه، گفت: لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ستاد نانو و میکرو و همچنین مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی قدردانی کنم و تاکید کنم از تمامی ظرفیت‌ها برای تکمیل زنجیره‌های ایده، دانش تا صنعت این حوزه بهره برده شود. 


معاون علمی رئیس‌جمهوری ادامه داد: ما این توانمندی را داریم که با محصولات و خدمات دانش‌بنیان و فناورانه این زیست بوم، به سمت فتح بازارهای بین‌المللی و اقتدارآفرینی فناورانه گام برداریم.
لازم به ذکر است؛‌ این نمایشگاه به‌عنوان بزرگترین رویداد نانویی کشور، محل مناسبی برای آشنایی با آخرین دستاوردها و تحولات حوزه فناوری‌نانو است. 

 ده‌ها شرکت نانویی در نمایشگاه نانو ۱۴۰۲ در حوزه‌های مختلفی نظیر نفت و انرژی، بهداشت و سلامت، آب و محیط زیست، کشاورزی و بسته‌بندی، خودرو، رنگ و پوشش، ساختمان، منسوجات و مواد پیشرفته حضور دارند و دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته‌اند.

این نمایشگاه موقعیت مناسبی برای همکاری‌ فناورانه میان استارت‌آپ‌ها و فعالان اکوسیستم نوآوری کشور در مسیر تجاری‌سازی محصولات فراهم می‌آورد.  سرمایه‌گذاران، شتابدهنده‌ها، مسئولان، صاحبان صنایع و فعالان علاقه‌مند در اکوسیستم نوآوری کشور از این  نمایشگاه بازدید می کنند.


یکی از تفاوت‌های این دوره از نمایشگاه، حضور پر رنگ هیات‌های تجاری و شرکت‌های خارجی می‌باشد. چنین فضایی برای گسترش کسب و کار نانویی به خارج از کشور مناسب بوده و شرکت‌ها می‌توانند از این فرصت برای معرفی دستاوردها و توانمندی‌های صادراتی خود استفاده کنند.


از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه، ایجاد فضای گفتگو میان صاحبان صنایع با شرکت‌های دانش‌بنیان حاضر در نمایشگاه است تا نیازهای صنایع شناسایی شده و بخش از این نیازهای صنعتی با فناوری‌های داخلی تامین شود.


کارگاههای آموزشی مختلفی برای علاقه‌مندان حوزه نانو در حال برگزاری است و آزمایشگاه‌ها نیز در نمایشگاه  حضور دارند تا خدمات و توانمندی‌های خود را در بخش آزمایشگاهی به جامعه علمی معرفی کنند.در این نمایشگاه، تورهای بازدید ویژه در نظر گرفته شده  که به مخاطبان کمک می‌کند تا بازدید هدفمندتری را تجربه کنند. لیدرها متناسب با نیاز هر گروه از بازدیدکنندگان، اطلاعات تخصصی و مورد نیاز مخاطب را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند.

منبع: ایران اکسپو

  • #-هیات-های-تجاری
  • #-شرکت-های-خارجی
  • #-نانو
  • #-چهاردهمین-نمایشگاه-بین-المللی-فناوری-نانو
  • #-تجاری-سازی
  • #-فناوری-نانو
  • #-دکتر-روح-الله-دهقانی-فیروزآبادی
  • #-معاونت-علمي-و-فناوري-رياست-جمهوري
  • #-شرکت-های-دانش-بنیان
  • #-ایران-اکسپو


استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد می‌باشد.

Copyright © IranTSN