info@irantsn.com English | فارسی

ششمین نمایشگاه بین المللی واردات چین با موضوع «عصر جدید و بهره مندی مشترک از آینده»

چهارشنبه 17 آبان 1402 / 474

ششمین نمایشگاه بین المللی واردات چین با موضوع «عصر جدید و بهره مندی مشترک از آینده»

ششمین نمایشگاه بین المللی واردات چین با موضوع «عصر جدید و بهره مندی مشترک از آینده» از تاریخ 14 الی 19 آبان ماه در شهر شانگهای چین در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار ایران اکسپو؛  در این نمایشگاه، بیش از  3400غرفه دار از 145 کشور حضور دارند و محصولات و خدمات خود را در زمینه های مختلف از جمله کالاهای مصرفی، ماشین آلات، تجهیزات، مواد غذایی، مواد شیمیایی و محصولات دانش بنیان به نمایش گذاشته اند.
در این نمایشگاه، ایران نیز با حضور بیش از 70  شرکت در قالب پاویون حضور دارد. این شرکت ها محصولات و خدمات خود را در زمینه های مختلف از جمله فرش، صنایع دستی، زعفران، نبات و خشکبار، مواد غذایی، صنایع اتومبیل، محصولات دانش بنیان، علم و تکنولوژی، شیمیایی و پتروشیمی و لوازم خانگی به نمایش گذاشتند.


اما محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور به شکلی رسمی پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین را افتتاح و از دیگر غرفه‌های ایرانی فعال در این نمایشگاه بازدید کرد.


همچنین  علیرضا پیمان پاک،   درباره اهمیت این نمایشگاه گفت: نمایشگاه واردات چین بزرگترین نمایشگاه تجاری این کشور  است و سال گذشته بعد از اینکه چندین سال که شرکت‌های ایرانی حضور جدی در این نمایشگاه نداشتند الحمدالله با پیگیری‌های سازمان توسعه تجارت،  امسال  شرکتهای ایرانی به صورت رسمی و به صورت فیزیکی در این نمایشگاه شرکت کردند و الحمدالله دستاوردهای خیلی خوبی را داشتند.


رئیس شورای راهبری تجارت، بازرگانی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی ادامه داد: در سفر آقای رئیس جمهور به چین، تاکید ایشان این بود که حضور گسترده شرکت‌های ایرانی را در نمایشگاه داشته باشیم که با پیگیری‌های ویژه دوستان وزارت صمت، وزارت اقتصاد،  وزارت امور خارجه و وزارت جهاد ، حضور شرکت‌های ایرانی را در نمایشگاه واردات چین در سال جاری شاهد بودیم که بیش از 50 شرکت ایرانی در این نمایشگاه شرکت کردند که از این تعداد شرکت کننده حدود 10  شرکت در حوزه محصولات کشاورزی فعال هستند.


پیمان پاک  تصریح کرد: این نمایشگاه بهترین رویدادی است که شرکت‌های ایرانی می‌توانند با حضور در آن با طرف‌های خودشان مذاکره کنند، به توافق برسند و قرارداد ببندند.

وی اضافه کرد: براساس آمار رسمی سال گذشته بیش از 80  میلیارد دلار قرارداد در این نمایشگاه منعقد شده که این خودش یک فرصت بسیار خوب برای حضور شرکت‌های ایرانی است. ما در حوزه محصولات کشاورزی از سفر آقای رئیس جمهور تا الان کارهای بسیار خوبی را انجام دادیم مثل بحث معرفی محصولات ایرانی در چین که باعث شده این محصولات عرضه خوبی را داشته باشند و خانواده‌های چینی با محصولات ایرانی آشنا شدند.


پیمان پاک گفت: ما در طی این 6 ماه بیش از 600درصد صادرات زعفران را به چین داشتیم. در حوزه آبزیان هم رشد دو برابری داشتیم، در حوزه خشکبار رشد قابل توجهی داشتیم ، در حوزه مرکبات هم اقدامات خوبی صورت گرفته و برای اولین بار محصولات ما در چین رجیستر شده و چند نمونه پایلوت هم صادر شده است.


وی  افزود: امسال پیش بینی ما این است که بیش از 50 هزار تن محصول مرکبات ایرانی بتواند صادر شود.

همچنین  «حامد بی آزار» معاون امور نمایشگاهی شرکت نمایشگاه‌های بین المللی ایران با بیان اینکه چین یک کشور پیشرو است، تصریح کرد: هدف ایران گسترش صادرات است و این کشور به عنوان قطب صادراتی جهان است که از شش  سال گذشته بر اساس تدبیری نمایشگاه وارداتی را راه اندازی کرده است.

وی با تاکید بر اینکه چین علاوه بر صادرات، کشوری واردکننده نیز محسوب می‌شود، خاطر نشان کرد: شرکت‌های ایرانی با مزیت رقابتی م در این نمایشگاه حضور پیدا کردند که برای کسب و کارها بسیار منفعت به همراه دارد.

بی آزار با بیان اینکه سهم ایران از کل تجارت چین یک درصد است، خاطرنشان کرد: می‌توانیم با همدلی و هم افزایی با توجه به روابط دوستانه و دراز مدت دو کشور سهم خود را افزایش دهیم.

گفتنی است؛  اکسپوی بین‌المللی واردات چین CIIE نمایشگاهی تجاری است که از سال 2018 هر ساله در شانگهای چین برگزار می‌شود. این نمایشگاه اولین اکسپو در سطح ملی با موضوع واردات در جهان است.
این اکسپو به میزبانی مشترک وزارت بازرگانی چین و دولت محلی شانگهای برگزار می‌شود. شرکای این اکسپو شامل سازمان تجارت جهانی، کنفرانس توسعه و تجارت سازمان ملل و سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل متحد هستند.

هدف از اکسپوی واردات، معرفی بازار داخلی چین به شرکت‌های خارجی و تقویت مصرف داخلی است. نمایشگاه بین‌المللی واردات چین، بستری برای همکاری کشورهای فقیر و غنی و همچنین اقتصادهای کوچک و بزرگ در قالب همکاری برد برد فراهم کرده است. همچنین امکان گفتگوی شرکت‌ها و کارشناسان را از نزدیک فراهم می‌سازد تا شرکای تجاری خود را پیدا کنند.

پنجمین دوره این نمایشگاه در سال 1401 با حضور بیش از 2800 غرفه و 100  کشور جهان برگزار شد و گردش مالی روزهای نمایشگاه در سال گذشته 73.6 میلیارد دلار بوده است.
امسال نیز ششمین دوره‌ نمایشگاه بین‌المللی واردات چین (CIIE 2023)  در تاریخ 14 الی 19 آبان ماه  در شهر شانگهای در حال برگزاری است. این نمایشگاه از چهار بخش شامل پاویون‌های ملی، پاویون‌های تجاری، بخش‌های اقتصاد بین‌الملل و فعالیت‌های مرتبط با تبادل فرهنگی تشکیل شده است.

در این نمایشگاه برخلاف نمایشگاه‌های عادی، شرکت‌های دیگر کشورها محصولات خود را در چین و برای خریداران چینی ارائه می‌کنند.
بزرگ‌ترین هلدینگ‌های تجاری اقتصادی دنیا برای حضور در نمایشگاه واردات چین برنامه‌ریزی می‌کنند و این رویداد یکی از مهم‌ترین فرصت‌ها برای گسترش روابط و فروش محصولات آنها به شمار می‌رود.


مرکز تجاری ایران- چین (سوژو) یکی از دفاتر صادراتی کریدور فناوری تا بازار است که به شرکت‌های دانش بنیان، فناور، خلاق و آزاد خدمات صادراتی ارائه می‌دهد.


کریدور فناوری تا بازار با بخش‌های کریدور صادرات، باشگاه شرکت‌های صادراتی دانش بنیان و دفاتر صادراتی پس از توانمندسازی شرکت‌ها در تجاری سازی بازار داخلی، به شرکت‌ها،  خدمات صادراتی نیز ارائه می‌دهد.

بخش تجاری پاویون ایران در این نمایشگاه دارای چهار بخش از شش حوزه نمایشگاه بین‌المللی واردات چین است.اولین حوزه فعالیت پاویون تجاری ایران در CIIE، محصولات غذایی و کشاورزی است که این حوزه با شعار «سبز، سالم و پایدار» فعالیت می‌کند. حوزه‌ دوم صنعت فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی است. برخی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در پاویون ایران در حوزه‌ صنعت فناوری اطلاعات به نمایش محصولات و خدمات خود می‌پردازند.

ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان بخش مهمی از رسالت مرکز تجاری ایران چین (سوژو) است.

حوزه سوم محصولات مصرفی با شعار «همه با هم، برای خلق یک زندگی سبز و سالم» است. این حوزه یک فرصت درخشان برای نمایش صنایع دستی ایرانی است.

مرکز تجاری ایران چین (سوژو) طی همکاری با برندهای مطرح حوزه صنایع دستی به نمایش فرش، میناکاری، منبت‌کاری، ظروف فیروزه، ظروف سفالی و دیگر صنایع منحصر به فرد ایرانی می‌پردازد. به دلیل روش تولید انبوه کالاها در چین، کالاهای دست‌ساز و با ارزش هنری در این کشور با استقبال زیادی روبرو می‌شود.

حوزه چهارم، تجهیزات پزشکی و محصولات بهداشتی است. به علت پیشرفته بودن صنعت پزشکی در کشور ایران، پاویون ایران در بخش پزشکی به نمایش جدیدترین تجهیزات پزشکی می‌پردازد. این حوزه نیز جهت ورود شرکت‌های دانش بنیان به بازار جهانی بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود.


کریدور فناوری تا بازار در سال 1390 با هدف تسهیل مسیر فناوری تا بازار تأسیس شد. خدمات کریدور در سه محور مشاوره رایگان کسب و کار، خدمات تجاری‌سازی و توسعه صادرات دانش بنیان ارائه می‌شود.
بخشی از هزینه این خدمات از محل حمایت‌های ستاد توسعه فناوری نانو، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بینان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی تأمین می‌شود و تا سقف معینی برای شرکت‌های دانش بنیان، نانو، خلاق و فناور رایگان است.

گفتنی است؛ برگزاری این نمایشگاه اقدام مهمی برای دولت چین است تا درهای خود را برای حمایت قاطع از آزادسازی تجارت و جهانی شدن اقتصاد و باز کردن فعالانه بازار چین به روی جهان باز نگه دارد. دولت چین صمیمانه از مقامات دولتی، جوامع تجاری، غرفه داران و خریداران حرفه ای در سراسر جهان برای شرکت در CIIE و کشف بازار چین استقبال می کند و قصد دارد تا با همه کشورها، مناطق و سازمان‌های بین‌المللی همکاری و CIIE را به یک نمایشگاه در حد و اندازه های جهانی تبدیل کند. همچنین کانال‌های جدیدی را برای کشورها و مناطق دیگر جهت انجام تجارت، تقویت همکاری‌ها و ارتقای رفاه مشترک در زمینه اقتصاد و تجارت جهانی فراهم کند.

منبع: پایگاه خبری ایران اکسپو

  • #-اکسپوی-بین-المللی
  • #-نمایشگاه
  • #-شانگهای-چین
  • #-ایران-اکسپو


استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد می‌باشد.

Copyright © IranTSN