info@irantsn.com English | فارسی

تهیه پیش‌نویس قانون نظام جامع اقتصاد دانش‌بنیان/ بررسی مباحث تأمین مالی و صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان

شنبه 21 مهر 1397 / 950

تهیه پیش‌نویس قانون نظام جامع اقتصاد دانش‌بنیان/ بررسی مباحث تأمین مالی و صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تهیه پیش‌نویس طرح قانون نظام جامع اقتصاد دانش‌بنیان در کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: عوامل اقتصادی مرتبط با شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله مباحث مالیاتی، بیمه‌ای، صادرات، رقابت، بازاریابی، تامین مالی و ... را بررسی کردیم.

به گزارش ایران اکسپو به نقل از خبرگزاری فارس، محمدرضا پورابراهیمی صبح امروز در فستیوال نوآوری‌های حوزه سلامت در محل اتاق بازرگانی کرمان اظهار داشت: اقتصاد کشور ما باید از اتکای به مزیت‌های نسبی خارج شود و همزمان با آن از حوزه توانمندی‌های خلق مزیت نیز برای ایجاد ثروت استفاده کند.

وی با اشاره به رویکرد‌های مختلف اقتصادی و اینکه خلق مزیت در دانش و علم است، عنوان کرد: کشوری از خلق مزیت می‌تواند استفاده کند که توان علمی را داشته باشد.

پورابراهیمی اقتصاد براساس علم و فناوری را مورد اشاره قرار داد و گفت: طی سال‌های اخیر حرکت‌های عظیمی در توسعه علم و دانش کشور ما انجام شده و شرایط خاصی برای بهره‌گیری از این توان علمی برای ما فراهم شده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران توانسته در حوزه علم و دانش رتبه اول منطقه را داشته باشیم و مسیر حرکت جدیدی برای استفاده از این ظرفیت‌ها فراهم شده است.

وی ابراز داشت: دانش کنونی کشور ما انباشته شده و هدایت این انباشت علمی نیازمند معبری به نام تجاری‌سازی است که در پرتو آن حوزه‌های مختلفی از جمله اقتصاد خودش را نشان می‌دهد، اقتصاد دیجیتال، اقتصاد سلامت و ... در قبال تجاری‌سازی علم شکل می‌گیرد.

پورابراهیمی با عنوان اینکه یکی از دغدغه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، چگونگی تامین مالی‌شان است، گفت: در ساختار اقتصادی کشور موضوع تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان را حل نکردیم و نحوه مراجعه آنها از طریق تسهیلات و وام است.

وی خاطرنشان کرد: نوع نگاه به شرکت‌های دانش‌بنیان شبیه نگاه به کارخانه و شرکت‌های اقتصادی است، مسلما شرکت‌های دانش‌بنیان با این مسئله نمی‌توانند کار کنند، چون شرکت‌ها و کارخانه‌ها ارزش افزوده بسیار بالاتری دارند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس اظهار داشت: تمام توان شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه دانش و تخصص مربوط به خودشان است و بستر اقتصادی ندارند در حالی که باید رابطه و حلقه اتصال این دو را ایجاد کرد.

پورابراهیمی گفت: از مولفه‌های قدرت در نظام اقتصادی ما اقتصاد مبتنی بر دانش است و اعتقاد بر این داریم که می‌توان از این مولفه دانش به اقتدار برسیم.

وی با اشاره به تشکیل کمیته اقتصاد دانش‌بنیان در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در این کمیته عوامل اقتصادی مرتبط با شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله مباحث مالیاتی، بیمه‌ای، صادرات، رقابت، بازاریابی، تامین مالی و ... را بررسی کردیم که در حمایت از اقتصاد ایران باید دنبال شود.

پورابراهیمی گفت: پیش‌نویس طرح قانون نظام جامع اقتصاد دانش‌بنیان در کمیسیون اقتصادی مجلس تهیه شده و تا خرداد ماه سال آینده به جمع‌بندی می‌رسیم تا آماده ارائه در صحن علنی باشد که بخش‌های مهم حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان را پوشش می‌دهد.

منبع: ایران اکسپو

  • #-ایران-اکسپو
  • #-صادرات
  • #-کمیسیون-اقتصادی
  • #-مجلس-شورای-اسلامی


استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد می‌باشد.

Copyright © IranTSN