رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به تعریف ۳۱۰۰پروژه بدون برنامه برای استان تهران که نیازمند۱۶هزار میلیاردتومان بودجه است، گفت: در سال جاری این روند متوقف می شود.
به گزارش پایگاه خبری #ایران-اکسپو به نقل از مهر، نعمت الله ترکی امروز در نشست خبری با بیان اینکه برنامه توسعه ای استان تهران در دست تهیه است، اظهار کرد: یکی از ضعف های برنامه های توسعه ای در کشور، عدم داشتن برش شهرستانی بود.از این رو پس از ابلاغ احکام برنامه ششم توسعه جلسات تخصصی با دستگاه های اجرایی و فرمانداران در استان تهران برگزار کردیم تا با تعیین اهداف کمی و کلی و چارچوب مشخص، برنامه توسعه ای استان تهران را تهیه کنیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در پاسخ این سوال که در خصوص زمان نهایی شدن این برنامه، افزود: در خلال این جلسات ۱۶ چالش اصلی استان تهران را مشخص کردیم که پس از بازبینی، تا پایان شهریور ماه برنامه توسعه ای استان تهران را به عنوان پایلوت، نهایی و ابلاغ خواهیم کرد و در ادامه نیز سازمان برنامه و بودجه کشور، تدوین این نوع برنامه توسعه ای را به تمام کشور تعمیم خواهد داد.
وی ادامه داد: البته با توجه به اینکه یکی از چالش های استان تهران بی نظمی ساختاری و توسعه منابع انسانی است، در کنار برنامه توسعه ای، تهیه برنامه توسعه منابع انسانی نیز در دستور کار قرار دارد.
ترکی در پاسخ به سوالی در رابطه با منابع مالی پیش بینی شده برای اجرای برنامه توسعه استان تهران و نحوه نظارت بر آن، گفت: جدولی ترسیم کرده ایم که بر اساس آن منابع مالی مورد نیاز را از دولت در بخش استانی، دولت از دستگاه های ملی، مشارکت عمومی و خصوصی و مالیات بر ارزش افزوده تامین خواهیم کرد.
وی توضیح داد: برای حضور بخش خصوصی در برنامه توسعه ای مشوق هایی در نظر خواهیم گرفت تا با کمک این بخش، برنامه را با روند بهتری پیش ببریم.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با بیان اینکه اجرای برنامه از نیمه دوم سال جاری کلید می خورد، افزود: سازمان بازرسی و دیوان محاسبات بر اجرای برنامه ها نظارت خواهند کرد.
ترکی همچنین با بیان اینکه متاسفانه در تهران دستگاه های اجرایی خودشان بدون برنامه پروژه تعریف می کنند، گفت: نزدیک به ۳ هزار و ۱۰۰ پروژه در استان تهران توسط دستگاه های مختلف تعریف شده اکه برای پیشبرد آنها ۱۵ تا ۱۶ هزار میلیارد اعتبار نیاز است.
وی افزود: در سال جاری این روند متوقف می شود و ابتدا برنامه تدوین و سپس در قالب پروژه تعریف می کنیم از این رو احتمال دارد این ۳۱۰۰ پروژه حتی به ۱۰۰ پروژه تقلیل یابد.
انتهای پیام/