سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند به منظور تسهیل مبادلات بازرگانی و تجاری شرکتهای تعاونی و اتاقهای تعاون در تفاهمنامه سه جانبه میان اتاقهای بازرگانی و تعاون و وزارت صنعت،معدن و تجارت امروز رونمایی شد.
سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند به منظور تسهیل مبادلات بازرگانی و تجاری شرکتهای تعاونی و اتاقهای تعاون در تفاهمنامه سه جانبه میان اتاقهای بازرگانی و تعاون و وزارت صنعت،معدن و تجارت امروز رونمایی شد.
سید محمد کریمی - عضو هیات رییسه اتاق تعاون ایران - امروز در مراسم رونمایی از این سامانه اظهار کرد: کارت بازرگانی به جهت آنکه در امر صادرات و واردات نقش موثری دارد، برای تعاونگران و فعالان بخش تعاون از اهمیت بسیاری برخوردار است و هیات رییسه اتاق تعاون ایران در سالی که به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده، راه اندازی سامانه یکپارچه کارت بازرگانی برای تعاونگرانرا با جدیت دنبال کرد و در دستور کار قرار داد.
وی گفت: الکترونیکی کردن کارت بازرگانی اهمیت ویژهای دارد چرا که اگر به این مساله توجه نشود میتواند زمینه ساز بروز تخلفات گسترده و بهره برداریهای سوء شود.
کریمی ادامه داد: رونمایی از سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند که امروز اتفاق افتاد، حاصل تامل خوب اتاق بازرگانی و اتاق اصناف و جلساتی است که در این خصوص با یکدیگر برگزار کردیم.
عضو هیات رییسه اتاق تعاون ایران متذکر شد: با ظهور فناوری اطلاعات و توسعه روزافزون این فناوری در ابعاد خرد و کلان، بسیاری از محدودیت های موجود در زندگی روزمره بشر رفع شده و یکی از فناوری های نوین وکارآمد در این زمینه، کارت های هوشمند است.
وی گفت: امروزه در بسیاری از نقاط جهان استفاده از کارتهای هوشمند رایج است و در کشور ما هم چند سالی است که به اهمیت وجود کارت هوشمند پی برده شده و در پرژوه های ملی از قبیل کارت های سوخت، کارت های هوشمند پایان خدمت، گواهینامههای رانندگی شاهد توسعه آن هستیم.
کریمی وجود کارت بازرگانی هوشمند در کشور را موجب بهرهگیری بازرگانان از فناوریهای روز دانست و افزود: این امر سبب از بین رفتن بسیاری از محدودیتهای زمانی و مکانی میشود و بسیاری از مراجعات حضوری و زمانهای انتظار را کاهش میدهد. وجود کارت های بازرگانی هوشمند از جمله زیرساخت های کلیدی و مورد نیاز بخش بازرگانی با چشم انداز رونق اقتصادی بالا و ورود به دروازه های جهانی است.
به گفته عضو هیات رییسه اتاق تعاون ایران، سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند، یکی از پروژه های موفق ملی درحوزه بازرگانی کشور به شمار میرود که هم اکنون در سراسر کشور در حال بهره برداری است و طی تفاهم نامه سه جانبه میان اتاق بازرگانی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق تعاون ایران، در سراسر کشور رسمیت یافت.
وی ادامه داد: راه اندازی سامانه یکپارچه کارت هوشمند بازرگانی اتاق تعاون ایران باتوجه به حساسیت های امنیتی، وسهولت در روند صادرات و واردات کالا و راحتی بازرگانان از ابتدای مهرماه سال ۱۳۹۵ با همکاری واحد سامانه کارت هوشمند اتاق بازرگانی و صنایع، معادن و کشاورزی ایران آغاز بکار کرد که در ابتدا دریافت سیستمی گواهی ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم در دستور کار قرار گرفت و در ادامه روند اجرایی صدور و چاپ کارت جهت اتاقهای کشور بوقوع پیوست.
کریمی در بیان اصلاح ساختار سامانه کارت هوشمند بازرگانی افزود: بررسی پروندهها و ایجاد فایل های الکترونیکی، ایجاد بانک اطلاعاتی اعضاء و کدگذاری پرونده ها، ایجاد حساب کاربری و راه اندازی ارتباط سیستمی با کاربران اتاقهای کشور، بهروز رسانی و تکمیل فرمهای صدور و تمدید کارت بازرگانی و عضویت، بهروزرسانی پرونده کاربران اتاقهای کشورو برگزاری ۲ مرحله آموزش مالی و آشنایی با سامانه کارت هوشمند بازرگانی جهت اتاقهاست.
معاونت پشتیبانی و برنامهریزی اتاق تعاون ایران درعین حال با تشریح نحوه ورود بازرگانان و تعاونگران به سامانه مذکور و استفاده از امکانات آن، تاکید کرد: بازرگانان و تجاری که برای اولین بار درخواست دریافت کارت عضویت و بازرگانی دارند میتوانند با مراجعه به نشانی http://cscs.ir درخواست کارت بازرگانی و عضویت بدهند.
سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند به سامانههای ثبت احوال، نیروی انتظامی و امور مالیاتی نیز متصل است تا از این طریق اطلاعاتی که توسط تجار برای دریافت کارت بازرگانی در سامانه ثبت میشود مورد پایش قرار دهد.
راه اندازی سامانه یکپارچه کارت هوشمند بازرگانی اتاق تعاون ایران با توجه به حساسیتهای امنیتی و تسهیل فرایند صادرات و واردات کالا و راحتی بازرگانان از ابتدای مهرماه سال ۱۳۹۵ با همکاری واحد سامانه کارت هوشمند اتاق بازرگانی و صنایع، معادن و کشاورزی ایران آغاز به کار کرد که در ابتدا دریافت سیستمی گواهی ماده ۱۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم در دستور کار قرار گرفت و در ادامه روند اجرایی صدور و چاپ کارت جهت اتاقهای کشوره وقوع پیوست.
بررسی پروندهها و ایجاد فایل های الکترونیکی، ایجاد بانک اطلاعاتی اعضاء و کدگذاری پروندهها، ایجاد حساب کاربری و راه اندازی ارتباط سیستمی با کاربران اتاقهای کشور، بهروز رسانی و تکمیل فرمهای صدور و تمدید کارت بازرگانی و عضویت و بهروزرسانی پرونده کاربران اتاقهای کشور از جمله فعالیتهای انجام شده در اصلاح ساختار سامانه کارت هوشمند بازرگانی است.