info@irantsn.com English | فارسی
ملکی در گفت و گو با ایران اکسپو مطرح کرد:

نمایشگاه های فنی، نیازمند تقویت هستند

شنبه 21 مهر 1397 / 1143

نمایشگاه های فنی، نیازمند تقویت هستند

کارشناس اقتصاد بین الملل گفت: نمایشگاه های تخصصی به خودی خود اثر ویژه ای در انتقال تکنولوژی می گذارد اما برخی از صنایع از مزیت های آن بی بهره مانده اند.

بهنام ملکی کارشناس اقتصاد بین الملل در گفت و گو با پایگاه خبری ایران اکسپو درمورد اظهار کرد: از نمایشگاه ها به عنوان یک صنعت پیشرفته و مدرن در تمام کشور ها یاد می شود و در این برهه زمانی با توجه به تحریم های دشمن و تهدید آنها برای ایجاد تنگناهایی در ارتباط های بین المللی این نیاز بیش از پیش حس می شود.

 

ملکی با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه در این برهه زمانی، ادامه داد: نمایشگاه های تخصصی در انتقال دانش و انرژی بسیار حائز اهمیت هستند و اگر تاریخچه نمایشگاه  هایی که در طول عمر کشور برگزار شده است را بررسی کنیم، به برگزاری رایج نمایشگاه های تخصصی در زمینه توانمندی های کشور پی می بریم.

 

کارشناس اقتصاد بین الملل افزود: نمایشگاه ها به طور معمول در انواعی همچون فصلی، تخصصی، بین المللی برگزار می شود که هر یک می تواند پنجره روشنی رو به آینده کشور بگشاید. لازمه بهره مندی از مزیت های این صنعت اهمیت بخش های دولتی و خصوصی است. چراکه این بخش ها با کمک و همراهی یک دیگر می توانند به خواسته های خود دست یابند و از تنگنا های پیش رو عبور کنند.

 

وی تشریح کرد: نمایشگاه های تخصصی به خودی خود اثر ویژه ای در انتقال تکنولوژی و زمینه برگزاری موضوع مربوطه دارد و عمده نمایشگاه های تخصصی که در کشور برگزار می شود درمورد توانمندی های غیر قابل رقابت است.

 

ملکی تشریح کرد: هر چند که نقاط قوت و توانمندی های کشور نیازمند به روز رسانی در نمایشگاه های تخصصی هستند اما برخی از صنایع در حال پیشرفت و یا حتی قدرت مند در این وادی مغفول مانده است. 

 

کارشناس اقتصاد بین الملل معتقد است: در نمایشگاه های تخصصی محصولات و خدمات پیرامون یک محور ارائه می شود و به عبارتی تمرکز بر روی مباحث جزئی است. از‌این‌رو شرکت کنندگان افرادی متشکل از فعالان آن حوزه و یا زمینه های مرتبط هستند.

 

وی مطرح کرد: در برخی از مواقع نمایشگاه های تخصصی دستاورد ویژه ای ندارد و به طور سالانه به امید فروش بیشتر برگزار می شود اما در نمایشگاه های بین المللی به واسطه حضور نمایندگان خارجی متنوع از کشور های گوناگون می تواند شرکت کنندگان را با دیدگاه های نوین و سلیقه های بین المللی آشنا کرده و همچنین اثر ویژه این نوع نمایشگاه ها در افزایش فروش شرکت های داخلی انکار نا پذیر است.

 

ملکی بیان کرد: متاسفانه کشور در برگزاری برخی از نمایشگاه های تخصصی ضعیف عمل کرده است که از جمله آن می توان به نمایشگاه های فنی و تخصصی اشاره کرد. این در حالی است که دانشگاه هایی همانند دانشگاه سراسری تهران، قزوین در تخصص هایی همچون رباتیک، برق و دیگر رشته های تحصیلی فنی زبانزد هستند اما در اجرا از این تخصص ها به درستی استفاده نمی شود.

 

کارشناس اقتصاد بین الملل در خاتمه گفت: عواملی همچون تقویت مدیریت، افزایش نگرشی خلاقانه، کاهش نوسان های اقتصادی و ریسک های سرمایه گذاران می تواند موجب تقویت این موضوع شود.

 

انتهای پیام/

 


  • #-نمایشگاه-تخصصی
  • #-اخبار-اقتصادی
  • #-


استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد می‌باشد.

Copyright © IranTSN