info@irantsn.com English | فارسی
معاون مدیر کل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه مطرح کرد:

مذاکراتی برای گسترش ارتباط بین المللی بنگاه های کوچک و متوسط داریم

شنبه 21 مهر 1397 / 2704

مذاکراتی برای گسترش ارتباط بین المللی بنگاه های کوچک و متوسط داریم

با توجه به شرایط فعلی و تحریم های پیش رو، مذاکره هایی برای ارتباط بین المللی بنگاه های کوچک و متوسط و صنایع فعال کشور داریم.

اکبر عیسی زاده معاون مدیر کل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری ایران اکسپو درمورد برگزاری این دوره از نمایشگاه بین المللی و تاثیر آن بر اقتصاد کلان کشور، اظهار کرد: توجه به کارکرد نمایشگاه های بین المللی و تقویت ارتباط های بین کشور و روابط بین المللی با توجه به تهدید دشمنان در این برهه زمانی بسیار حائزاهمیت است.

وی ادامه داد: باید تقویت زیرساخت ها و ارتباطات بین المللی را با توجه به شرایط موجود کشور در اولویت قرار داد چراکه در این صورت برای تجار و بازرگانان کشور اطمینان خاطری به وجود می آید.
ارتباطات بین المللی باید به قدری موثر باشد که زمینه معرفی شرکت های کوچک و متوسط و فرصت های مشارکت های تجاری را به وجود بیاوریم.

معاون مدیر کل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه افزود: البته پیش از هراقدامی نیاز است تا بنگاه های کوچک و متوسط فعال را شناسایی و سپس زیرساخت هایی برای استفاده از ظرفیت های مشاوره ای، فنی و تجارب کشور های خارجی برای رشد و توسعه کشور به وجود بیاوریم.

عیسی زاده ابراز کرد: اکنون مفهوم و کاربرد دقیق و کاملی برای شرکت های کوچک و متوسط در کشور دیده نمی شود و یکی از عواملی که باعث این امر شده، تفاوت نگرش و میزان ارزش دهی افراد به توانایی های این واحد هاست؛چراکه در دنیا اساس گسترش و توسعه اقتصادی هستند.

به گفته این مقام مسئول: همچنین هلدینگ های بزرگ مبتنی بر نیروی زنجیده های کوچک و متوسط هستند که هر یک از اینها ترنول های قابل توجهی دارند که قابل تصور نیست.

معاون مدیر کل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه  تشریح کرد: بنابراین اگر از ظرفیت اینگونه شرکت ها استفاده شود در کمترین زمان به رشد و بالندگی کشور دست می یابیم.

وی با بیان اینکه ایران همانند دیگر کشور ها جایگاه ویژه ای برای زنجیره های واحد های کوچک و متوسط قائل نشده است، اضافه کرد: افراد تاثیرگذار در سراسر جهان دیدگاهی متفاوت و ویژه ای به بنگاه های کوچک و متوسط دارند که همین تمایز،نگرش کاربرد و قدرت خارق العاده این واحد ها را دوچندان کرده است.

عیسی زاده تشریح کرد: در کشور های توسعه یافته واحد های کوچک و متوسط وظایف تقسیمی دارند و به عبارت دیگر توانایی و انرژی هر یک تاثیر بر تولید و به سرانجام رساندن قسمتی از یک پروژه را دارد.

معاون مدیر کل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه بیان کرد: متاسفانه در کشور، واحد های تولیدی و کسب و کار ها به شکل جزیره ای عمل می کنند و عدم بهره گیری از بنگاه های کوچک و متوسط،زنجیره  امر تولید را دشوار و با چالش هایی رو به رو کرده است.

عیسی زاده یادآوری کرد: بنگاه های کوچک و متوسط در کشور های توسعه یافته وظایف تقسیمی و بخشی خود را با کیفیت مناسب و انضباط قابل تحسینی به سرانجام می رسانند که کشورمان باید نحوه اینگونه تعاملات را سرلوحه کار خود قرار بدهد.

انتهای پیام/

 


  • #-اخبار-اقتصادی
  • #-وزارت-امور-خارجه
  • #-


استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد می‌باشد.

Copyright © IranTSN