info@irantsn.com English | فارسی

طلای جهانی از شتاب بیشتر بازماند

شنبه 11 آذر 1402 / 128

طلای جهانی از شتاب بیشتر بازماند

قیمت جهانی طلا در روز جمعه و پیش از تعطیلی بازار نزدیک به بالاترین حد هفت ماهه خود ثابت ماند و رشد اخیر خود را در بحبوحه پیش‌بینی نشانه‌های بیشتر درباره نرخ‌های بهره آمریکا از سوی جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در اواخر روز متوقف کرد.

به گزارش ایسنا، مجموعه‌ای از شاخص مدیران خرید از سراسر آسیا نیز در میان نگرانی‌های فزاینده رکود اقتصادی، تقاضای پناهگاه امن برای فلز زرد را تا حد زیادی بالا نگه داشته است.

طلا در ماه نوامبر با رشد قابل‌توجهی روبرو بود زیرا بازارها متقاعد شده بودند که فدرال رزرو دیگر نرخ‌های بهره را افزایش نخواهد داد و در سال ۲۰۲۴ کاهش نرخ بهره را آغاز خواهد کرد اما زمان بندی کاهش نرخ بهره همچنان نقطه کلیدی عدم اطمینان برای بازارها بود.

بهای هر اونس طلا به ۲۰۷۱ دلار ۷ رسید و قیمت طلای آمریکا نیز به ۲۰۷۲ دلار رسید.

نتایج گزارش نشان داده است که تورم ایالات‌متحده در ماه‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش یافته است و کاهش بیشتر تورم احتمالاً باعث کاهش زودهنگام نرخ بهره توسط بانک مرکزی خواهد شد. در حالی که تورم ایالات‌متحده در ماه‌های اخیر کاهش یافته است، همچنان بسیار بالاتر از هدف سالانه ۲ درصدی فدرال رزرو باقی مانده است.

بر اساس گزارش اینوستینگ، قیمت مس روز جمعه در میان فلزات صنعتی، پس از افزایش شدید در ماه نوامبر، در بحبوحه بهبود روندهای اقتصادی در چین و انتظارات برای کاهش عرضه، ثابت ماند.

ابزار FedWatch CME نشان می‌دهد معامله گران شروط خود را برای کاهش نرخ بانک مرکزی ایالات‌متحده از حدود ۸۰ درصد شانس در ماه می به شانس یک به دو در ماه مارس افزایش داده اند. نرخ‌های بهره پایین‌تر، هزینه فرصت نگهداری شمش‌های بدون بهره را کاهش می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با نرخ ۲۵.۲۴ دلار ثابت بود.  پلاتین با ۰.۳ درصد کاهش به ۹۲۴.۱۷ دلار رسید. پالادیوم با ۰.۶ درصد افزایش به ۱۰۱۳ دلار و ۸۴ سنت در هر اونس رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

  • #-قیمت-طلا
  • #-اونس-طلا
  • #-آمریکا
  • #-دلار
  • #-قیمت-جهانی-طلا
  • #-چین
  • #-ایران-اکسپو


استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد می‌باشد.

Copyright © IranTSN